Cooper S

De Cooper S is het pareltje onder de Mini Coopers. Net wat sneller, beter en krachtiger. Niet voor niets is de Cooper S erg geliefd onder liefhebbers van Mini’s. Cars by Lex heeft verschillende soorten Cooper S te koop staan. In onze schitterende showroom in Waalwijk vindt u een uitgebreid assortiment van Mini’s. Kom gerust eens vrijblijvend langs om te kijken. De Mini is toch wel een van de meest bekende automerken. Dat komt door de klassieke en stijlvolle uitstraling, gecombineerd met veel kracht onder de motorkap. Jong of oud, veel generaties hebben deze auto in het hart gesloten. Of u nu van de oude klassieke Mini houdt of toch voor de moderne en krachtige Cooper S gaat, wij kunnen u zeker verder helpen.

Varianten

Van de eerste generatie nieuwe Mini bestaan eigenlijk drie varianten. Je hebt de basisversie: de Mini One. Deze Mini is voor iedereen bereikbaar die van deze klassieke auto houdt. Dan is er de Cooper die net wat sneller en beter is. En als kers op de taart is er tot slot de Cooper S, die wel 170 pk levert. Daardoor is deze Cooper S snel maar ook wendbaar. Een genot op de weg. Bij de Cooper S blijkt maar eens dat uiterlijk bedriegt. Want onder het stijlvolle uiterlijk schuilt een echte krachtpatser. U heeft met een Mini ook iets unieks in huis. Er zijn namelijk bijna geen twee identieke Mini’s te vinden. Het merk heeft een groot aanbod accessoires om de auto naar eigen smaak aan te kleden.

Rijklaar

Wilt u direct veilig de weg op met u Cooper S? Dat kan bij Cars by Lex. Onze auto’s zijn volledig rijklaar inclusief Nederlands kenteken, luxe kentekenplaten en een nieuwe APK-keuring. Dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Wij hebben een eigen werkplaats waar de Mini’s rijklaar worden gemaakt. Onze monteurs hebben veel ervaring met Mini. U kunt dus ook voor onderhoud en reparatie bij ons terecht. Wilt u inruilen? Ook dat is altijd bespreekbaar. Wij zijn ook altijd op zoek naar Mini’s voor onze collectie. Heeft u een Mini te koop staan? Ook dan kunnen wij u helpen. Door onze ervaring hebben we een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd.

Contact

Bent u op zoek naar een Cooper S? Kom dan eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. Wij laten u graag kennismaken met Mini. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Want uw liefde is ons vak.