Mini te koop

Bent u op zoek naar een Mini die te koop staat? Kom dan eens kijken bij Cars by Lex. In onze showroom in Waalwijk hebben we verschillende Mini’s staan. De Mini is een van de bekendste automerken. Iedereen weet precies wat je bedoelt als je het over een Mini hebt, of je nu jong of oud bent. Vele generaties hebben de Mini dan ook in het hart gesloten. En het goede nieuws is dat een Mini voor iedereen bereikbaar is. Juist voor de groep startende automobilisten wordt de eerste generatie van de nieuwe Mini steeds interessanter. Maar ook als u juist van de oude en klassieke Mini houdt, hebben we een paar prachtige exemplaren staan. We hebben voor iedereen een Mini te koop.

Verschillend

Mini is in handen van BMW. Dit merk zorgt ervoor dat de Mini steeds in ontwikkeling blijft. Het mooie van Mini is dat er vrijwel geen twee identieke versies van bestaan. Het merk heeft een enorm aanbod aan accessoires om de auto naar persoonlijke smaak aan te kleden. Cars by Lex heeft dan ook veel verschillende soorten van het merk Mini te koop staan. Zowel klassieke modellen als de nieuwste Mini’s met moderne snufjes zoals full Led koplamp verlichting, navigatie, Mini logo projectie en performance control. We hebben ook een uitgebreide collectie cabrio’s te koop staan. De auto’s hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn speciaal geselecteerd op de hoge kwaliteit.

Rijklaar

Onze prijzen zijn op basis van volledig rijklaar inclusief Nederlands kenteken, luxe kentekenplaten en indien nodig een nieuwe APK-keuring. Met een Mini van Cars by Lex kunt u gegarandeerd zo de weg op. De Mini’s worden in onze eigen werkplaats door ervaren monteurs klaargemaakt. Voor onderhoud en reparatie kunt u ook bij ons terecht. Wilt u inruilen? Ook dat is altijd bespreekbaar. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar Mini’s voor onze collectie. Heeft u een Mini te koop staan? Ook dan kunnen wij u helpen. Door onze ervaring hebben we een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd met vaste klanten. Dit netwerk komt ook van pas als u op zoek bent naar iets speciaals. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers om te kijken of we u kunnen helpen.

Contact

Zoekt u een Mini die te koop staat? Kom dan eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. U ziet dan wat wij allemaal in huis hebben. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag bij het laten uitkomen van uw dromen.